Social media în 2017

Partea 2

Instagram Live cu un prieten

Instagram-Live-social-media

Toată lumea este Live pe Instagram. Dar cât de cool e să apari Live cu (drum-rolls) … altcineva? Da, poate fi cool pentru anumite persoane. Am văzut Live-uri cu persoane publice ce invitau userii lor să participe. Asta îi poate ajuta să își mențină userii fideli.

Vrei să fii prietenul meu pe Instagram?

Ai fost simpatic, Instagram!

Facebook hyperlink preview

Facebook-hyperlink-social-media

Erau vremuri bune când urcai un link în Facebook apoi schimbat imaginea și textul. O făceai pentru că preview-ul nu era ce voiai tu. Poate aveai o imagine mai bună și un CTA. Acum nu mai poți face asta și îi înțeleg pe cei de acolo, erau mulți ce făceau clickbait.

No more spammers, scammers, and ,,clickbaiters”!

Hai să zicem că ai făcut ceva ok, Facebook!

Facebook Stories

Facebook-stories-social-media

În martie Facebook a venit cu varianta lor de Stories (via. Snapchat). Începând cu luna august, acestea pot fi vizionate și de cei din afara bulei lor. Acest lucru crește engagementul și popularitatea (a ta și a Facebook-ului).

Stories, știri din lumea digitală, social media și alte chestii interesante găsești pe Facebook-ul meu.

Tot despre tine vorbim, Facebook!

Instagram Hashtag Follow

Instagram-follow-social-media

Când Instagram a schimbat algoritmul de News Feed din cronologic în unul condus de către un algoritm, lumea nu a reacționat foarte ok. Dar trebuie să recunoaștem că acum este foarte bine venit acest lucru. Acum au venit și cu funcția de Follow pentru hashtag-uri. Nu e fain?

Dă-i cu follow pe Instagram pentru #DigitalSuperhero!

Frumos din partea ta, Instagram!

Aceste au fost câteva dintre noutățile din social media anului 2017. Pe numărate, cu siguranță ar fi de ordinul sutelor. Fiecare dintre aceste noutăți din social media au adus ceva nou, nu neapărat bun sau rău.

Care este funcția nouă implementată în lumea social media din 2017 pe care o așteptai de mult?

Comments

comments