aici sunt cele mai faine Reclame super bowl 2018

aproape toate și aproape faine

Bun venit fani ai publicității, suntem în fața unui meci între cele mai tari reclame Super Bowl 2018. Vremea este favorabilă, bugetele sunt mari iar așteptările sunt și mai mari. Ne așteptăm ca pe 4 februarie să avem parte de un super spectacol de reclame. Și de fotbal american, dar pe noi ne interesează reclamele.

Când eram mic așteptam cu nerăbdare pauza de reclame. Aștept cu un interes foarte mare acest joc. La fel cum așteaptă un influencer produsele gratuite de la un brand. 😀

Momentan nu avem echipa completă pentru pauzele meciului. Trebuie să vă mulțumiți cu un Top 10 personal. Unele branduri ne țin în suspans cu teasere interesante, despre altele nu știm nimic. Așadar, mai jos avem o listă cu jucătorii mei preferați din acest an.

1. Doritos

Oare ce ne pregătește pentru acest an?

După ce a stat a stat un an pe tușă, Doritos se întoarce pentru Super Bowl! Și se anunță o revenire spectaculoasă. La urma urmei, timp de 10 ani, Doritos a sponsorizat concursul de succes “Crash the Super Bowl“, unde a cerut fanilor să realizeze reclame în numele lor. Ultimul joc din acest concurs s-a desfășurat în 2016, mai jos puteți viziona ultimul spot realizat de către Peter Carstairs din Australia.

2. Bud Light

Nu se putea fără ei

Nu există Super Bowl fără Bud Light, iar anul acesta nu va fi diferit. Anul acesta vom putea urmări ultimul spot din trilogia „Dilly Dilly”, lansată de Crăciun. Aceasta ne duce într-o lume medievală unde Bud Light este rege, iar varianta lor de a spune „hai noroc” este … „Dilly! Dilly!“.

3. Pepsi

Cindy Crawford s-a întors

Dintre toate reclamele Super Bowl 2018, pe acesta o aștept cu drag. La fel ca Pepsi, Cindy este la fel de fantastică în 2018 și acum 26 de ani. Aceasta se întoarce după mai bine de un sfert de secol, pentru a-și recrea reclama din anul 1992. Cum adică care?! Aceasta:

4. Pringles

Pentru prima dată la Super Bowl

Cu toate că aceste chipsuri au devenit faimoase în anul 1967, aceasta va fi prima dată când vom vedea o reclamă Pringles Super Bowl. Mai jos avem un mic teaser în care aflăm că actorul folosit este Bill Hader. Probabil îl știți de la Saturday Night Live.

5. Mountain Dew

Alături de Doritos

Mountain Dew a colaborat cu Doritos Blaze pentru un video care este sigur că va fi unul dintre cele mai bune. De ce sunt atât de sigur? Pentru că îl vede pe Peter Dinklage și pe Morgan Freeman. Deci, trebuie să fie uimitor.

Prima parte a echipei anunță un meci interesant.

Care crezi că va fi cea mai cool reclamă Super Bowl 2018?

reclame super bowl 2018

Comments

comments