Facebook suportă postări 3D

Facebook suportă postările 3D de câteva zile iar lumea a luat-o razna!

Această funcție este testată, iar, doar cu ajutorul partenerilor săi, toate fiind branduri din America. Zic iar pentru că în luna octombrie, Facebook a mai avut o încerca de a lansa tipul de postări 3D. Newsfeed-ul de săptămâna acesta ne-a prezentat noul tip de postări 3D. Acesta implică o muncă mai ușoară pentru utilizatori de a urca o imagine de acest fel.

Te poți juca cu postarea următoare:

Formatul, glTF 2.0, permite redarea mai realistă a texturilor obiectelor și o artă 3D mai detaliată. O nouă etichetă Open Graph va permite dezvoltatorilor web să facă conținutul 3D pe site-urile lor să apară în 3D atunci când este distribuit pe Facebook.

Ce înseamnă asta pentru tine? Ei bine, este posibil să întâlnești în News Feed potări de tipul 3D, cum este cea de mai sus și cele de mai jos. De asemenea, poți adăuga mai multe dimensiuni la creațiile pe care le vezi prin aducerea lor în Facebook Spaces, platforma Facebook socială VR, asemenea cum faci cu o fotografie sau un videoclip. Aceasta înseamnă că poți să joci jocuri virtuale cu prietenii tăi în VR, să-ți faci un selfiu și să-l posezi pe Facebook.

Există oportunități imense pentru Facebook dacă poate face acest lucru. Ar putea lăsa alte rețele sociale muuult în spate oferind cele mai futuriste căi de a share-ui conținut. Îți poți imagina cu ușurință profilurile de pe Facebook obținând un “raft 3D” unde poți să afișezi obiectele pe care le-ai colectat pentru a te juca cu prietenii. Și sperăm că Facebook sau un terț va dezvolta un mare avatar creator care generează automat o mini versiune virtuală a ta bazată pe fotografiile tale. Pun pariu că Facebook în cele din urmă își face propriul său concurent cu avatarele Bitmoji ale lui Snapchat.

Oamenii de marketing și agențile de publicitate ar dori cu siguranță să permită utilizatorilor să probeze o geantă în realitatea augmentată decât să o privească într-o fotografie, iar unele mărci ca Sony pregătesc deja calea pentru comerțul realității augmentate. Wayfair vă permite acum să inspectați o versiune 3D a mobilierului într-o setare de acasă înainte de a cumpăra.

Trenduri în Marcomm pe 2020 @ Seara YP – Marcomm x Trends 2020

/
Colegii de la IAA Young Professionals organizează (iar!) Seara…

Ai terminat bugetul pentru 2020? Vino la party-ul IAAYP - Night At The Casino

/
Dacă toată lumea a terminat de făcut bugetul pentru 2020,…

You Can Now Go Live On Twitter With Up To 3 Guests

/
Twitter iOS and Android users can now go live via the main app…

Gillette’s new ad, featuring a transgender man, seen as groundbreaking

/
As Samson Brown, a young black man, looks tentatively in the…

Burnout is an official medical diagnosis, World Health Organization says

/
It's a feeling of extreme work stress that's long been embedded…

Social media in 60 secunde

/
În timpul unei zile de lucru obișnuite, un minut poate părea…

Mark Zuckerberg four ideas to regulate the internet

/
Technology is a major part of our lives, and companies such as…

6 Trending Digital Marketing Skills to Put on a Resume

/
Forged in a world of constant innovation, evolving platforms,…
editarea postarilor cu link in facebook

Editarea postărilor cu link în Facebook

/
Editarea postărilor cu link în Facebook a devenit imposibilă…

VR, AR, 3D. Oare ce urmează?

Comments

comments