Cărți de marketing online

Pentru strategiile ale anului 2018

Cauți cărți de marketing online? Mai jos vei găsi o listă impresionantă de cărți ce te vor ajuta pentru strategiile anului 2018.

Recunosc că nu toate cărțile prezentate în acest articol vorbesc despre marketing-ul online sau chiar cu marketing-ul de bază. Au mare legătură cu partea de gândire, una din cele mai importante. Aceasta este necesară pentru descifrarea și dezvoltarea unor strategii de marketing de succes.

Fie că este vorba despre link building, de SEO, A/B testing sau despre social media, termenul de marketing online poate însemna o mulțime de lucruri și poate părea copleșitor pentru mulți oameni. De aceea am decis să intocmesc această listă de lectură. Sper că se va dovedi de neprețuit pentru oricine dorește să înceapă să descifreze secretele acestei lumi.

Fără alte introduceri, să vedem ce trebuie să adăugați pe lista voastră de cumpărături.

1
2

carti de marketing online seth godin triburile

Triburile | Seth Godin

3

carti de marketing Guerrilla marketing - profituri mari cu investitii mici Jay Conrad Levinson

Guerrilla marketing | Jay Conrad Levinson

4
5

carti de marketing online Landing Page Optimization: The Definitive Guide to Testing and Tuning for Conversions Paperback – Apr 24 2012 by Tim Ash (Author),‎ Maura Ginty (Author),‎ Rich Page (Author)

Landing Page Optimization | Tim Ash -‎ Maura Ginty – Rich Page

6

carti de marketing online MARKETINGUL LOCAL – BRIGITTE ARMS

Marketingul local | Brigitte Arms

7

carti de marketing online Marketingul Motivational Robert Imbriale

Marketingul Motivational | Robert Imbriale

8

carti de marketing online Buzzmarketing Mark Hughes

Buzzmarketing | Mark Hughes

9

carti de marketing online Psihologia persuasiunii - totul despre influentare. Amplifica-ti puterea de convingere si invata sa te aperi de manipulare (editie noua) Robert B. Cialdini

Psihologia persuasiunii |Robert B. Cialdini

10

carti de marketing online Idei cu impact garantat. De ce unele idei supravietuiesc, iar altele dispar Chip HeathDan Heath

Idei cu impact garantat | Chip HeathDan Heath

Majoritatea acestor cărți le puteți găsi pe site-urile din România. Celelalte pot fi cumpărate de pe Amazon. Sau, cea mai simplă variantă, le puteți cere unui prieten. Trebuie să fie cineva care să aibă cartea în bibliotecă.

În acest articol am ales doar 10 pe care să le prezint astăzi. 10 cărți din care am învățat câte ceva. Fiecare mi-a oferit cel puțin o idee sau un sfat.

Tu ce cărți de marketing online recomanzi?

cărti de marketing online

Comments

comments