Apocalipsa Social Media

Ilustrată de Andrei Lăcătușu

Apocalipsa Social Media este aproape!

Nu cred că m-am gândit vreodată cum ar arăta cele mai cunoscute rețele sociale în timpul apocalipsei. Eu nu, dar Andrei Lăcătușu s-a gândit apoi a și ilustrat.

În cel mai recent proiect numit Social Decay, Andrei a luat câteva dintre cele mai recunoscute branduri online de astăzi și s-a jucat. Le-a creat panouri publicitare luminoase ca după un război apocaliptic. Aproape că arată ca cele din Centrul Vechi.

Google, Facebook, Tinder, Instagram, Twitter și Pinterest sunt toate ca niște vitrine și semne luminoase în paragină. Acestea sunt în acest moment cele mai luminoase branduri din lume. La fel ca altele la fel de luminoase, vremea lor de paragină se aproprie. Social media este un lucru esențial acum, la fel cum era căruța acum câțiva ani, nu foarte mulți. La fel de repede pot dispărea și acești moguli online.

Mie îmi plac, sunt foarte reale. Mă aștept ca în viitor să actualizeze lista și cu alte platforme. Un Snapchat, Tumblr sau Linkedin. Până atunci, poți găsi mai multe chestii faine realizate de către Andrei aici.

Preferata mea este cea cu Twitter. Pare o imagine locală, îmi seamănă cu un balcon mai vechi din București.

Care este ilustrația ta preferată?

Comments

comments